Кој е побрз - Samsung Galaxy Note 10 Plus или iPhone XS Max?

Објавено на 31.08.2019 во НовостиКој е побрз - Samsung Galaxy Note 10 Plus или iPhone XS Max?

PhoneBuff продолжи со одличните тестови на најновиот моќен фаблет Samsung Galaxy Note 10 Plus кој во повеќе категории го споредува со можностите на iPhone XS Max.

Овој пат измерена е брзината на реакции на Samsung Galaxy Note 10 Plus за отворање на апликации и игри во споредба со iPhone XS Max како најбрз смартфон на Apple.

Благодарение на рекордни 12 GB RAM многу подобри резултати покажува Samsung Galaxy Note 10 додека пак iPhone XS Max има само 4 GB RAM.

https://youtu.be/tqxA222ljFc