На овој датум ќе може да го купите iPhone 11

Објавено на 01.09.2019 во НовостиНа овој датум ќе може да го купите iPhone 11

Apple официјално испрати покани за големата промоција која ќе се одржи во театарот Стив Џобс на 10 септември и тогаш ќе бидат претставени сите нови модели на iPhone 11 генерацијата.

Сега се знае кога ќе може да купите iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max.

Според најновите сознанија на 20 септември Apple ќе ја започна продажбата на новите премиум смартфони кои ќе имаат цени од 800 до 1400 долари.