Samsung Galaxy Note 10 Plus ја доби првата надградба

Објавено на 07.09.2019 во НовостиSamsung Galaxy Note 10 Plus ја доби првата надградба

Samsung Mobile ја лансираше првата безбедносна надградба за новиот премиер фаблет Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Се препорачува корисниците веднаш да ја инсталираат надградбата за Samsung Galaxy Note 10 Plus бидејќи обезбедува заштита од последните хакерски и малвер напади.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
 


{}