Google Pixel 4 ќе има супериорна камера

Објавено на 07.09.2019 во НовостиGoogle Pixel 4 ќе има супериорна камера

Google се подготвува да го лансира новиот Pixel 4 за кого ќе се пофали дека ќе ја има најсупериорната камера на пазарот.

Google Pixel 4 ќе има повеќе софтверски режими на сликање и снимање меѓу кои Motion mode за снимање на акциони видеа, супер зум, можност за сликање на ноќното небо и врвен Night mode.

 
Најнови телефони
 
 


{}