Motorola работи и на One Macro смартфон

Објавено на 11.09.2019 во НовостиMotorola работи и на One Macro смартфон

Motorola станува бренд кој нуди најверзатилни смартфони со специјализирани елементи на камерата. Сега се открива дека се подготвува нов модел кој ќе се вика Motorola One Macro.

Motorola досега веќе лансираше повеќе смартфони како One Action, One Zoom и One Zoom. Така и новиот One Macro се знае дека ќе има уникатна камера, но засега повеќе детали не се познати.