Наскоро доаѓа евтиниот Redmi 8A

Објавено на 12.09.2019 во НовостиНаскоро доаѓа евтиниот Redmi 8A

Xiaomi неодамна ги лансираше фантастичните модели Redmi Note 8, а сега се подготвува да пласира и нивна поевтина верзија со сличен дизајн, но со некој компромис во хардверот.

Од новите евтини модели веќе е потврден Redmi 8A кој се појави на сајтот на агенцијата TENNA, но за жал без детали за техничките спецификации.