Сите три нови iPhone 11 може да ви порачате

Објавено на 14.09.2019 во НовостиСите три нови iPhone 11 може да ви порачате

Apple ја стартува можноста за нарачување на сите три нови модели на iPhone 11 кои ќе бидат доставени од 20 септември. Поголема ќе следи уште една серија на онлајн нарачки, па затоа побрзајте доколку сакате меѓу првите да бидете со нов уред од оваа серија.

Оваа година од старт е достапен и основниот модел iPhone 11 кој е и најевтин со цена од 700 долари за разлика од iPhone XR кој во продажба стигна лани во ноември.

Автор: Aleksandar Stankov