Samsung носи 5G за класичниот смартфон на преклоп

Објавено на 17.09.2019 во НовостиSamsung носи 5G за класичниот смартфон на преклоп

Samsung прави нов смартфон на преклоп во класичен стил со два екрани и алфанумеричка тастатура како наследник на Samsung W2019.

Новиот Samsung W20 5G ќе биде прв од ваков вид со најбрза мобилна конекција, како и супер моќен Snapdragon 855 процесор со 512 GB.

Автор: Aleksandar Stankov