Кога ќе го видиме Android 10 на Samsung?

Објавено на 19.09.2019 во НовостиКога ќе го видиме Android 10 на Samsung?

Samsung Mobile постои голема можност годинава нешто порано да го заврши процесот на надградба на најдобрите смартфони со најновиот оперативен систем Android 10, односно во почетокот на декември.

Наводно првата најава за бета тестирање на Android 10, од страна на Samsung ќе биде најавена до крајот на овој месец, а во октомври ќе започне програмата за тестирање од страна на корисниците на Samsung Galaxy note 10.

Потоа во зависност од потребите ќе бидат лансирани повеќе бета верзии на Android 10 за Samsung и до почетокот на декември ќе ги видиме првите целосни надградби.Прочитајте повеќе: