Видео: Го отпакувавме Samsung Galaxy Note 10 Plus

Објавено на 20.09.2019 во НовостиВидео: Го отпакувавме Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus засега е еден од најимпресивните смартфони од новата генерација, наменет за работа на професионалци и брзо завршување на сите задачи, но и за сите кои сакаат моќна и ѕверскка машина.

Ние имавме уникатна можност да го отпакуваме Samsung Galaxy Note 10 Plus со 6,8 инчен дисплеј, со бела боја на маската, како и неверојатни 12 GB RAM. Главен адут на Galaxy Note 10 Plus е quad камерата, новите Air гестови со паметното пенкалце и секако најмоќниот осум јадрен Exynos процесор.

Автор: Aleksandar Stankov