iPhone 11 Pro и Pro Max може да ги управувате полесно со овие совети

Објавено на 04.10.2019 во iOsiPhone 11 Pro и Pro Max може да ги управувате полесно со овие совети

YouTube каналот sakitech објави видео во форма на краток водич за полесно користење на вашиот iPhone 11 Pro или Pro Max. На видеото одоздола имате екстра 25 совети за вашите смартфони на Apple:

iOS 13 на iPhone 11 Pro и Pro Max овозможува возбудливо, иновативно и практично корисничко искуство.