Blackberry не планира 5G смартфон

Објавено на 04.10.2019 во НовостиBlackberry не планира 5G смартфон

Blackberry во скоро време не планира да лансира сопствен смартфон со 5G мобилна конекција и со тоа значително ќе застане зад конкурентите.

Blackberry некогаш беше лидер во мобилната индустрија, но ги промаши сите модерни трендови од екрани на допир па се до погрешен оперативен систем.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
 


{}