Поевтина верзија на Samsung Galaxy Note 10 наскоро во Европа

Објавено на 10.10.2019 во НовостиПоевтина верзија на Samsung Galaxy Note 10 наскоро во Европа

Според најновите неофицијални информации се подготвува нова поевтина верзија на супер фаблетот Samsung Galaxy Note 10 која ќе се продава на европскиот пазар.

сега нема детали какви ќе бидат спецификациите на поевтиниот Samsung Galaxy Note 10 освен дека ќе има помала RAM меморија, а можеби и помалку сензори на камерата.