Huawei Mate 20 Pro започна со Android 10 надградбата

Објавено на 12.10.2019 во НовостиHuawei Mate 20 Pro започна со Android 10 надградбата

Huawei го започна процесот за надградба на софтверот на моделот Huawei Mate 20 Pro кој сега стигнува до најновата верзија на оперативниот систем Android 10 со што брендот покажува ажурност и голема поддршка за своите корисници.

Надградбата за Huawei Mate 20 Pro содржи и нова верзија на EMUI 10 корисничкиот интерфејс кој сега е базиран на Android 10, а вклучена е и безбедносната надградба за септември. Целосниот софтверски пакет тежи над 4 GB.

 
Најнови телефони
 
 


{}