Одличната функција на Galaxy Note 10 сега и кај други Samsung уреди

Објавено на 15.10.2019 во НовостиОдличната функција на Galaxy Note 10 сега и кај други Samsung уреди

Samsung лансираше нова софтверска надградба со која одличната функција за пишување на дисплејот на Samsung Galaxy Note 10 и директно конвертирање во текст документ е доставена и до други Samsung уреди.

Исто како на Samsung Galaxy Note 10 со прст или S Pen може да внесувате текст на Samsung Notes апликацијата и потоа да добиете документ во Word.