Huawei nova 6 5G се појави во црвено

Објавено на 07.11.2019 во НовостиHuawei nova 6 5G се појави во црвено

Huawei Nova 6 како очекувам моќен смартфон во средната висока класа и еден од ретките во овој сегмент со 5G технологија се очекува со нетрпение на пазарот поради примамливата понуда.

Овој пат Huawei Nova 6 5G се појави во црвена боја на на маската што асоцира деќа ќе биде лансиран за време на празничната шопинг сезона која ќе започне на крајот на овој месец.

Автор: Aleksandar Stankov