Motorola One Hyper веќе е одобрен за пласман

Објавено на 07.11.2019 во НовостиMotorola One Hyper веќе е одобрен за пласман

Motorola Mobility доби официјално одобрение од американската комисија за комуникации FCC за најновиот модел Motorola One Hyper кој веќе е подготвен за пласман на пазарот.

Од самата апликација во FCC за Motorola One Hyper се открива дека ќе има 6.4 инчен дисплеј, двојна ѕвезда камера, перископ селфи камера и батерија со капацитет од 4000  очеmAh.

Наскоро очекуваме овој смартфон да биде пуштен во продажба со достојна цена.