Samsung наскоро го лансира новиот Galaxy W20 на преклоп

Објавено на 10.11.2019 во НовостиSamsung наскоро го лансира новиот Galaxy W20 на преклоп

Samsung Mobile за десетина дена ќе го лансира новиот смартфон на преклоп со двоен екран Samsung Galaxy W20 кој ќе има двоен екран и ќе биде надградба на Galaxy Fold.

Samsung Galaxy W20 ќе има подобрен механизам на преклопување и подобра заштита на двата екрани од внатрешна и надворешна страна.

Исто така еден од главните адути на Samsung Galaxy W20 ќе биде 5G мобилната конекција.