Не е лесно да се вози со Tesla Cybertruck на улица

Објавено на 01.12.2019 во НовостиНе е лесно да се вози со Tesla Cybertruck на улица

Сликите со Tesla Cybertruck никогаш нема да ја прикажат реалната слика, се додека не погледнете видео снимано во текот на денот од обичен миленик на ова возило. Оклопниот стил на камионетот со футуристички дизајн и неговата големина го прават Tesla Cybertruck да изгледа како џин, со атрактивен изглед.

Cybertruck има неверојатни димензии со должина од 5885мм, широчина од 2027мм и висина од 1905мм. Погледнете го видеото објавено на Instagram на овој линк.