Почна надградбата за LG G8 ThinQ со Android 10

Објавено на 03.12.2019 во НовостиПочна надградбата за LG G8 ThinQ со Android 10

Изгледа дека стартуваше софтверската надградба за LG G8 ThinQ со Android 10 во Јужна Кореја. Софтверот со кодно име G820N20c им овозможува подобро искуство на корисниците на предводникот на LG и покрај сите алатки, корисниците исто така ќе бидат третирани и со ноемвриска безбедносна закрпа.

Новата надградба се очекува да го донесе новиот LG UX 9.0 интерфејс за G8 корисниците, но тоа се уште не може да се потврди. 

 
Најнови телефони
 
 


{}