Samsung Galaxy 2020 линијата ќе биде со дизајнот на Premium Hole дисплеи

Објавено на 04.12.2019 во НовостиSamsung Galaxy 2020 линијата ќе биде со дизајнот на Premium Hole дисплеи

Само што протече Galaxy A51, кој ќе биде со дисплеј како за средна класа,  и ќе биде претставен следната недела, како и целата нова А-серија на Samsung за 2020 година. Premium Hole Infinity-O дизајнот на Samsung значи дека предната камера ќе биде како дупка, лоцирана во средината, од горната страна на дисплејот.

Samsung 2020 ќе биде втората генерација на телефони со Premium Hole Display, затоа што претходно беа сместени на аголот, а сега се во средина.

Задната страна ќе биде со нов хардвер, односно ќе биде коцкаст модул со повеќе камери на едно место во новата A-серија. Новата А-серија се очекува да се случи на 12 декември.

 
Најнови телефони
 
 


{}