Фотографии со Motorola One Hyper

Објавено на 04.12.2019 во НовостиФотографии со Motorola One Hyper

 Motorola официјално го претстави следниот смартфон, а претходно куп рендери се појавија за дизајнот на Motorola One Hyper.

Роланд Квант ги објави фотографиите уште пред новиот Motorola смартфон да биде објавен со поп-ап камера, со 32MP селфи сензор и овозможува за целосен дизајн на екранот, без дупка за камерата воопшто.

Motorola One Hyper располага со 6.4-инчен дисплеј и 64MP заден сензор, кој е сместен во вертикален модул за камери, во комплет со 5MP сензор за длабочина, со ласер за автофокус систем.  Motorola One Hyper looks ќе биде со Android 10 систем.

 
Најнови телефони
 
 


{}