Google Photos преку пораки ќе споделува слики

Објавено на 04.12.2019 во НовостиGoogle Photos преку пораки ќе споделува слики

Google Photos ќе воведе нова опција со која на корисниците ќе им овозможи да споделуваат слики директно преку порака во чат наместо на пример за само една слика да креираат посебен албум па потоа тој да го споделат преку Google акаунт.

Исто така кога некој со вас ќе сподели слика директно преку порака ќе може истата да ја сочувате на вашиот уред.

 
Најнови телефони
 
 


{}