AirPods најверојатно ќе бидат во комплет со скапите iPhone модели

Објавено на 09.12.2019 во НовостиAirPods најверојатно ќе бидат во комплет со скапите iPhone модели

Поради големата бараност на AirPods, Apple размислува да ги вметне во фабричката кутија на идните iPhone телефони. AirPods Pro демонстрираа висока продажба, па затоа ова би било голем плус за компанијата. 

Најверојатно само најскапите премиум Pro модели на смартфони ќе бидат со безжични слушалки. Претходно пишувавме и дека Apple планира да ги исфрли полначите со жица за поскапите телефони исто така, што ќе биде уште еден голем плус.