Сите Samsung Galaxy S20 модели ќе имаат 12 GB RAM

Објавено на 14.01.2020 во НовостиСите Samsung Galaxy S20 модели ќе имаат 12 GB RAM

Samsung Mobile годинава нема да се ограничува воопшто кога се во прашање хардверските потенцијали на сите модели од новата премиум серија на смартфони Samsung Galaxy S20 кои доаѓаат на 11 февруари.

Samsung Galaxy S20 моделите од сите класи од најевтиниот до најскапиот ќе располагаат со дури 12 GB RAM што е одличен показател дека ќе бидат најмоќните на пазарот, подготвени за сите предизвици.