Android Auto надмина 100 милиони преземања

Објавено на 14.01.2020 во НовостиAndroid Auto надмина 100 милиони преземања

Android Auto ја надмина бројката од 100 милиони преземања на платформата на Google како многу успешна апликација од Play Store наменета за автомобили.

Android Auto стана еден од најдобрите системи за мултимедија и информации во автомобили поддржан од голем број на брендови.