Кој е кој во светот на безжичните слушалки?

Објавено на 16.01.2020 во НовостиКој е кој во светот на безжичните слушалки?

2019 година била плодна за брендовите кои продаваат безжични слушалки со голем раст на испорачани производи зголемени приходи. Лидер со продадени речиси 60 милиони безжични слушалки е Apple кој направи бум со AirPods.

Со оглед на стабилните бројки на продажба на премукм моделите на iPhone сосема лесна задача е корисниците да избројат околу 200 долари.

На втората позиција според продадени безжични слушалки е Xiaomi, а на третото место е Samsung со Galaxy Buds моделите.

 
Најнови телефони
 
 


{}