Апликација за Samsung Galaxy Buds+ сега и на iPhone

Објавено на 05.02.2020 во НовостиАпликација за Samsung Galaxy Buds+ сега и на iPhone

Samsung Mobile веќе ја лансираше новата придружна апликација за новата генерација на безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Plus кои ќе бидат компатибилни со iPhone смартфоните преку Bluetooth конекција.

Samsung Galaxy Buds Plus ќе пристигнат следната недела заедно со премиум смартфонот Galaxy S20, но ќе работат и со други уреди.

Се очекува Galaxy Buds Plus да донесат поголема батерија, побрзо полнење и издржливост, како и поквалитетен звук.