Google ветува нешто возбудливо со Samsung Galaxy S20

Објавено на 06.02.2020 во НовостиGoogle ветува нешто возбудливо со Samsung Galaxy S20

Google најави дека за време на промоцијата на новите премиум смартфони Samsung Galaxy S20 ќе пристигне нешто возбудливо.

Засега самиот тизер од Android платформата не открива ништо специфично и може само да се претпоставува што би можела да крие оваа соработка.

Најверојатно ќе видиме одлична интеграција на Android системот со потенцијалот кој ќе го понуди Samsung Galaxy S20 или посебен продукт за гласовна асистенција.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
 


{}