Ова се цените на Samsung Galaxy S20 во Европа

Објавено на 10.02.2020 во НовостиОва се цените на Samsung Galaxy S20 во Европа

Samsung Mobile утре ќе одржи голем промотивен настан на кој ќе ги претстави главните премиум адути за годинава преку новата серија на смартфони Samsung Galaxy S20 која примарно ќе има 5G мобилна конекција. 

За земјите каде нема 5G мрежа ќе се испорачуваат Samsung Galaxy S20 модели само со 4G модем и тие ќе бидат поевтини за околу 100 евра. Според протечените информации најевтиниот модел на Samsung Galaxy S20 ќе чини 899 евра, додека пак најскапиот Ultra модел со најмногу меморија и 5G ќе се продава за 1559 евра.

  • Samsung Galaxy S20 (8GB/128GB): 899/909 евра
  • Samsung Galaxy S20 5G (12GB /128GB): €999/1,009 евра
  • Samsung Galaxy S20+ (8GB/128GB): €999/1,009 евра
  • Samsung Galaxy S20+ 5G (12GB/128GB): €1,099/1,109 евра
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (12GB/128GB): €1,349/1,359 евра
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (16GB/512GB): €1,549/1,559 евра
 
Најнови телефони
 
 


{}