Samsung Galaxy Buds+ може да траат до 22 часа

Објавено на 12.02.2020 во НовостиSamsung Galaxy Buds+ може да траат до 22 часа

Со новите Galaxy Buds+ безжични слушалки, кои имаат двонасочни динамички звучници и три микрофони за неспоредлив квалитет на звук и глас, може да слушате музика и до 22 часа, или 11 часа со едно полнење и дополнителни 11 часа од преносната кутија за полнење. 

Апликацијата на Galaxy Buds+ сега е компатибилна и со iOS, така што корисниците може да уживаат во брилијантното студио, кое го доживуваат без оглед кој уред го користат. Со ексклузивното партнерство со Spotify, корисниците полесно може да дојдат до својата омилена музика за ознајчување на своите омилени листи за репродукција и притисок на репродукцијата со еден допир.

 
Најнови телефони
 
 


{}