LG V50 со Android 10 е одличен

Објавено на 14.02.2020 во НовостиLG V50 со Android 10 е одличен

LG Mobile ја комплетираше надградбата за премиум моделот LG V50 со најновата верзија на оперативниот систем Android 10.

Една од одличните нови функции е Desktop mode за поврзување на надворешни периферни единици со што LG V50 се претвора во десктоп работна станица.

Покрај другото LG V50 со Android 10 добива целосна примена на Dark Mode, поголема приватност и ефикасни нотификации.