600 Android апликации се избришани од Google Play Store

Објавено на 21.02.2020 во Android600 Android апликации се избришани од Google Play Store

600 Android апликации се избришани од Google Play Store, затоа што ги прекршуваат правилата за рекламирање. Поради нефер наметнување на рекламите кај корисниците, Google веднаш реагирал и ги отстранил.

И не само апликациите, туку и програмерите се блокирани од платформите за рекламиње и заработка. 

 
Најнови телефони
 
 


{}