Погледнете како Galaxy S20 снима 8K на Арктикот

Објавено на 18.03.2020 во НовостиПогледнете како Galaxy S20 снима 8K на Арктикот

Samsung Galaxy S20 моделите се меѓу најнапредните смартфони кога е во прашање камерата, а нејзиниот потенцијал ги истакна Christou Visuals со одлично видео снимено во 8K на Арктикот.

Екипата на Christou Visuals отпатувала до Лофотен островите кои се наоаѓаа на стотина километри внатре во Арктичкиот круг, па така имале можност да снимаат импресивни глетки со новиот Samsung Galaxy S20.

Автор: Aleksandar Stankov