Концепт видео открива како ќе изгледа Apple iPhone 12 5G

Објавено на 25.03.2020 во НовостиКонцепт видео открива како ќе изгледа Apple iPhone 12 5G

Бен Гескин креирал концептно видео со идниот 5G Apple iPhone 12, за кого треба да почекаме уште неколку месеци додека да биде откриен. 

Минг-Чи Куо тврди дека iPhone 12 фамилијата ќе биде со четворица браќа: 5.4-инчениот iPhone 12, 6.1-инчен iPhone 12 Plus, 6.1-инчен iPhone 12 Pro и 6.7-инчен iPhone 12 Pro Max. Сите четири модели ќе бидат со AMOLED дисплеј со екран од 120Hz и секој модел ќе биде со 5 нанометарски A14 Bionic процесор со 15 трилиони транзистори. Прочитајте повеќе: