Одбројуваме неколку часа до новата Huawei P40 серија

Објавено на 26.03.2020 во НовостиОдбројуваме неколку часа до новата Huawei P40 серија

Денес Huawei ја открива новата P40 серија, за која веруваме дека ќе ни донесе многу иновации во фотографскиот и видео сегментите. Претходно пишувавме за ова, а денес одбројуваме уште неколку часа до официјалниот евент на кинескиот бренд, кој можете во живо да го следите на нашата веб страница, на видеото одоздола. 

Во перформансите не се сомневаме, затоа што Huawei ќе ги вгради најмоќните компоненти во најновите модели. Следете го настанот во живо во 14:00 часот на овој линк на телефони.мк или останете со нас до најновите детали.