AliExpress слави 10-годишнина

Објавено на 26.03.2020 во НовостиAliExpress слави 10-годишнина

AliExpress е кинескиот џин што се појави и му се спротивстави на eBay, најголемата онлајн продавница во светот, како и на Amazon, продавницата што исто така е на врвот на онлајн продажбата со своите резултати.

Попустите почнуваат од 00:01 часот на 28.03.2020, само што не сме сигурни колку луѓето ќе пазаруваат со оглед на тоа што жариштето на корона вирусот излезе точно во Кина.