ВО ЖИВО: Huawei P40 промоција

Објавено на 26.03.2020 во НовостиВО ЖИВО: Huawei P40 промоција

Претходно пишувавме за ова, а денес одбројуваме уште неколку минути до официјалниот евент на кинескиот бренд, кој можете во живо да го следите на нашата веб страница, на видеото одоздола. 

 

Во перформансите не се сомневаме, затоа што Huawei ќе ги вгради најмоќните компоненти во најновите модели. Следете го настанот во живо во 14:00 часот на овој линк на телефони.мк или останете со нас до најновите детали.

 
Најнови телефони
 
 


{}