Слушалките Samsung Galaxy Buds Plus Aura Blue пуштени во продажба

Објавено на 20.05.2020 во НовостиСлушалките Samsung Galaxy Buds Plus Aura Blue пуштени во продажба

Samsung ги пушти во продажба безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Plus со новата боја Aura Blue која дава нова свежина на овој додаток за Galaxy смартфоните.

Samsung Galaxy Buds Plus слушалките нудат подобрен аудио квалитет вклучувајќи го и тонот за воспоставување на телефонски повици, имаат батерија со капацитет од 85mAh и безжично полнење, а овој стилски избор со Aura Blue ќе се продава за цена од околу 150 евра.