Samsung Galaxy Fold 2 ќе има главна лента за нотификации

Објавено на 26.05.2020 во НовостиSamsung Galaxy Fold 2 ќе има главна лента за нотификации

Наследникот на флексибилниот смартфон на превиткување Samsung Galaxy Fold 2 ќе има мали измени во дизајнот и неколку значајни нови функции.

Меѓу нив ќе биде главна лента за нотификации на надворешниот екран на Samsung Galaxy Fold 2.

Исто така се очекува Samsung Galaxy Fold 2 да биде целосно отпорен на попрскување во вода што ќе биде значајно подобрување за заштитата.Прочитајте повеќе: