Huawei планира Mate смарт часовник за новата серија

Објавено на 26.05.2020 во НовостиHuawei планира Mate смарт часовник за новата серија

Huawei ја регистрираше трговската марка Mate Watch што асоцира дека наскоро може да видиме нов смарт часовник заедно со Mate серијата на смартфони.


Промоцијата на новите Huawei Mate Watch смарт часовници најверојатно ќе се одржи на крајот на летото заедно со промоцијата на Huawei Mate 40 смартфоните.

Автор: Aleksandar Stankov