Samsung Galaxy Watch 3 и Galaxy Buds Live ќе го претекнат Note 20

Објавено на 11.06.2020 во Рачни часовнициSamsung Galaxy Watch 3 и Galaxy Buds Live ќе го претекнат Note 20

Аналитичарите се повеќе зборуваат дека ќе има четири нови модели: две варијанти на Samsung Galaxy Note 20, втората генерација на Galaxy Fold и Galaxy Z Flip 5G. Ова дефинитивно ќе се случи на виртуелен Unpacked евент. 

Некаде во јули, би требало да излезат и новите Galaxy Watch 3 и Galaxy Buds Live слушалки. Вториве се неверојатни безжични слушалки (wireless earbuds), додека смартчасовникот Galaxy Watch 3 ќе биде со најновата Galaxy Wearable апликација, според Макс Вејнбах