Трик за да гледате на YouTube без реклами

Објавено на 15.06.2020 во НовостиТрик за да гледате на YouTube без реклами

Корисниците на Reddit откриваат дека после внесувањето на URL-то youtube.com, треба да се додаде точка на кое било видео, при што видеото ќе се прикаже без реклами. Ве предупредуваме дека тоа не може да се случи ако имате Huawei телефон и користите YouTube Vanced

Не знаеме колку време ќе држи ова без реклами, но ние се обидовме и дефинитивни успева. Ако сакате да пробате со музика, ние го слушавме овој линк и беше успешна мисија. https://www.youtube.com./watch?v=FwaelyQSQ0w