Пријатно изненадување за корисниците на Samsung Galaxy Tab S4

Објавено на 25.06.2020 во AndroidПријатно изненадување за корисниците на Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 е стар таблет, лансиран пред 2 години. Моделот претходно беше надграден со Android 9.0 Pie во 2019 година. Ако се уште го користите за секојдневните задачи, ќе бидете среќни да слушнете дека Android 10 е на пат кон вас.

Се уште не е познато во кои држави ќе биде достапна надградбата. Познато е тоа што и Wi-Fi моделот и LTE моделот ќе бидат надградени. Со новиот софтвер добивате Digital Wellbeing, Music Share, Quick Share, подбрен Dark Mode, Improved Accessibility, и друго.