PlayStation Plus слави 10 години успешно постоење

Објавено на 30.06.2020 во ИгриPlayStation Plus слави 10 години успешно постоење

PlayStation Plus услугата постои веќе 10 години, а Sony сака да го одбележи ова со подарување на три бесплатни игри и бесплатна тема за PlayStation 4. Во јули може да ја добиете играта NVA2K20 за играње на кошарка, a фановите на Lara ќе може да уживаат повторно во нејзините авантури и третата игра – Erica!

PlayStation Plus со месечна претплата ви овозможува онлајн играње, постојано има попусти на игри и две игри што можете да ги играте кога сте претплатени на услугата.  Темата за PS4 ќе биде достапна за играчите само за краток временски период, за која не е познато дали ќе биде статична или динамична. 

Автор: Aleksandar Stankov