Samsung годинава ќе го прескокне IFA?

Објавено на 01.07.2020 во НовостиSamsung годинава ќе го прескокне IFA?

Samsung годинава најверојатно нема да учествува со своја промоција на IFA 2020 во Берлин со цел да избегне присуство на масовни собири. 

Со години наназад Samsung беше еден од најголемите брендови на собирот во Берлин, ни сега со глобалната пандемија со КОВИД-19 организирање на ваков вид на настани е многу тешко изводливо.

Затоа се очекува новиот премиум фаблет Samsung Galaxy Note 20 да биде претставен на посебен настан кој ќе се пренесува онлајн.

Автор: Aleksandar Stankov