Xiaomi на 15 јули со голем промотивен настан

Објавено на 10.07.2020 во НовостиXiaomi на 15 јули со голем промотивен настан

Xiaomi на 15 јули ќе одржи голем промотивен настан на кој ќе претстави повеќе нови уреди од електричен скутер па се до нов смарт телевизор.

Во планот на Xiaomi е вклучена и промоција на нов Xiaomi Redmi 9 смартфон како и на нова смарт алка со фитнес функции Xiaomi Mi Band 5.