Samsung Galaxy Note 20 5G - Од сите агли

Објавено на 20.07.2020 во НовостиSamsung Galaxy Note 20 5G - Од сите агли

Следната круна на Samsung пристигнува на 5 август, на виртуелниот Unpacked настан. Тогаш излегува 6.9-инчениот предводник, заедно со два нови преклопни предводника. 

Новиот предводник од Note 20 серијата ќе биде висок со тенки рамки и дупка во екранот од предната страна за селфи камерата. Ice Universe веќе „потврди“ дека ќе има минимални или воопшто нема да има заоблени елементи од задната страна на Note 20. 

Сликите со Note 20 5G може да ги погледнете во прилог.

Автор: Aleksandar Stankov