Видео: Официјален трејлер 1 - Samsung Galaxy Unpacked 2020

Објавено на 29.07.2020 во НовостиВидео: Официјален трејлер 1 - Samsung Galaxy Unpacked 2020

Ни се приближува уште еден Samsung Galaxy Unpacked настан, само што овој пат во виртуелна форма. Не ја пропуштајте приликата на 5ти август, 2020. година, да го проследите претставувањето на последните иновации на компанијата Samsung.

Во меѓувреме, погледнете го официјалниот трејлер за Galaxy Unpacked 2020.