Фотографиите што победија на натпреварот со Ајфон

Објавено на 30.07.2020 во НовостиФотографиите што победија на натпреварот со Ајфон

Натпреварот со фотографии за најдобра слика со Ајфон почнал уште од 2007 година. Сега можеме да ги погледнеме сликите направени од победниците во текот на годините. Над секоја слика го имате и името на сликарот.

1. Артиом Баришау

2. Гели Зао

3. Саиф Хусеин

4. Лиу Ден

5. Нико Бронс

6. Доминик Данке

7. Жоао Кобако

8. Димпи Балотиа

Која фотографија ви се допаѓа најмногу?